e00261b53f7cc574bc02c41dc4e8190

Hvordan vælger man metalnet til trailer?

I dag foretrækker kunder at vælge strækmetalnet til trailer, fordi det er økonomisk og miljøvenligt, synlighed, holdbarhed og formevne. Metalnet til trailer kan bruges til strækmetal trailerport, ekspanderet metal trailerrampe, ekspanderet metal trailerdæk og udvidet metal trailer hovedpine stativer.Men hvordan man vælger metalnet til trailer.

strækmetal trailer

Om materialet, blødt stål og galvaniseret stål, kulstofstål og aluminium er brugbart. Mildt stål kulstofstål er billigere, men det skal males for at undgå rust.


Med hensyn til tykkelsen, hvis den bruges til trailerrampe og dæk i strækmetal, er kraftigt strækmetalnet bedre.Den skal være stærk nok til at blive læsset.Generelt er 3-4 mm tykkelse brugbar.Og til anhænger af strækmetal kan hovedpinestativer og -porte udføres med en tykkelse på 1,5-2,5.


Vedrørende specifikationen er 5 × 10 mm, 7 × 12 mm, 8 × 16 mm, 10 × 20 mm, 7 × 25 mm, 8 × 25 mm, 10x30 mm populære specifikationer for anhænger af strækmetalnet.


Hvad angår maleriet, tror vi, at pulverlakering er brugbar.Om maskestørrelsen af ​​metalnet til trailer, kan vi fremstille som dit krav. Det kan tilpasses, vi kan også skære det i enhver form, du ønsker.


Re hulformen på strækmetal trailer, er almindeligvis diamantform, især brugt til metalnet trailerport og rampe, til metalnet trailerdæk og hovedpinestativer, nogle kunder foretrækker også sekskantet form.



Indlægstid: 15-jan-2023