e00261b53f7cc574bc02c41dc4e8190

Trådnet i rustfrit stål

304 rustfrit stål er blevet brugt bredt i trådnetindustrien.Masser af trådnetproducenter vil gerne vælge 304 rustfrit stål som deres prioriterede materiale til produkterne. Det rustfri ståltrådsnet er tilsyneladende blevet standarden i industrien.For 304 rustfrit ståltrådsnet er stærkt anti-korrsion, og trådnettet er blevet anvendt i mange industrier, kan miljøet i disse industrier ændre sig helt anderledes.SS trådkluden er også varmebestandig.Selv i 1600°F kan SS-trådkluden stadig vise en god oxidationsmodstandskvalitet, og den kan endda arbejde kontinuerligt i 1700°F.

Rustfrit stål-dekorativt kabeltrådsnet-HJJ-3380rustfrit stål-trådnet


Kombinationerne af maskeåbningsstørrelser og tråddiameter kan tilpasses både fra lager og gennem fremstilling.304-trådsnettet kaldes også for tråddug, for det har fabrikationsformålene - hele pladen kan skæres i stykker med passende værktøjer og maskiner. Hvis du har brug for at svejse trådnettet til en stor metalplade, kan du bruge de normale svejseteknikker, og du behøver ikke at bekymre dig om de magnetiske problemer.


Fra et omkostningssynspunkt er SS-trådnet det mest konkurrencedygtige produkt i trådnetindustrien, især når man tager produktets livscyklus i betragtning.


HUIJIN lagerfører næsten alle standard- eller markedskvaliteter såvel som mange af de ikke-standardiserede specifikationer.En af dem skal passe til dine behov, eller du kan bare sende din ordre til os, vi kan fremstille det kvalificerede produkt til dig.


Hvis du er interesseret i dette produkt, venligstkontakt osmed det samme.



Indlægstid: 15-jan-2023