e00261b53f7cc574bc02c41dc4e8190

Når du vil have laserskåret panel, hvad skal du vide

Når du vil have laserskåret panel, hvad skal du vide

Det laserskårne panel er normalt til dekorationsbrug, som er meget brugt som skærm, havehegn, rumdeler, gardinvæg osv. Så det kræver en attraktiv appel.Hvordan opnår man den bedste effekt?Der er flere punkter, du skal være opmærksom på, tjek venligst følgende:


  1. Til dekorationsbrug er aluminium det bedste valg, og det rustfri stål vil nogle gange også blive brugt.For at vise en perfekt effekt er tykkelsen af ​​aluminium laserskåret panel fortrinsvis 3 mm, og vi foreslår ikke 2 mm, 4 mm og 5 mm, fordi 4 mm og 5 mm er for tykke, så maskinen ikke kan skære igennem, og 2 mm er let at appellere til kurvefænomenet.Og 3 mm er også det bedste valg til laserskåret panel i rustfrit stål, og vi anbefaler ikke 4 mm/5 mm, fordi det er for tungt til at garantere sikkerheden.

  2. Normalt er der to slags former for laserskåret panel: fladt laserskåret panel og det bøjede laserskåret panel med lille vinkelbeslag.Det laserskårne panel med lille vinkelbeslag er nemt at installere, men det er dyrere end fladt laserskåret panel.


laserskåret panel

3. For at vise en perfekt effekt er valget af mønster meget vigtigt.Følgende er flere mønstre, der er mest populære i vores virksomhed.

laserskåret panel laserskåret panel laserskåret panel laserskåret panel

4. Pakningen af ​​laserskåret panel med overfladebehandling var bedre at bruge trækasse for at undgå ridser.

 


laserskåret panel

Hvis der er spørgsmål, er du bare velkommen til at kontakte mig.


Whatsapp:+86 19832102551

E-mail: helen@huijinwiremesh.com

Wechat:19832102551


Indlægstid: 15-jan-2023