e00261b53f7cc574bc02c41dc4e8190

Hvorfor vælge det laserskåret dekorative metalpanel?

Det dekorative metalpanel har været meget brugt i mange arkitekturdesign til både interiør og eksteriør.Det dekorative perforerede metalnet kan tilbyde rummet den unikke æstetiske værdi.Den kan bruges til at opdele rummet eller som skærm, mens den tillader lyd, lys og luft at passere igennem.

laserskåret metalnetmønster

Det dekorative metalpanel kan fremstilles ved laserskæring eller presseskæring.Der er flere grunde til, at vi bruger laserskæringen.

Funktion af laserskåret ark-vindueskærm2Funktion af laserskåret ark-privathedsskærm 4

Først skal automatiseringen være.Laserskæringen er fuldt styret af CNC-maskinen.Arbejderne vil indtaste koden i computeren, så den sikrer nøjagtigt det samme mønster på metalruden og efterlader ingen defekter.Automatisering betyder også, at det vil reducere arbejdsomkostningerne, hvilket vil sænke produktomkostningerne.Du kan få en mere rimelig pris.


For det andet den høje præcision.Laserskærerne har meget detaljerede egenskaber, i stand til at skabe små snit og snævre tolerancer.Hvis du er streng med mønsterpræcisionen, vil laserskæringen være øverst på listen.De skaber glatte, skarpe og rene kanter og kurver.Og det vil ikke efterlade nogen skær, for det ville være smeltet.


For det tredje, den multiple kombination af designet.Du kan indtaste ethvert design på computeren.Alle størrelser af metalpanelet kan monteres i maskinen.Laserskærerne er præcise og præcise, du kan være sikker på, at slutresultatet er af højeste kvalitet.



Indlægstid: 15-jan-2023